Apple представить навушники в наступному році \ фото REUTERS

Американська корпорація Apple збирається випустити оновлену лінійку бездротових навушників AirPods в першій половині 2021 року.

Читайте такожApple буде продавати AirPods Pro за ціною нових андроідофонів (відео)Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела всередині компанії, передає kommersant. Повідомляється, що нові AirPods будуть більше схожі на AirPods Pro, проте з декількома змінами: ніжка навушника тепер буде коротшою, також з'являться змінні силіконові насадки. Час автономної роботи навушників збільшиться, проте вони не отримають систему шумозаглушення.

AirPods Pro стануть більш компактними: сержня не буде, замість цього навушники стануть округлими і заповнятьь весь простір вуха на зразок моделей від Samsung і Google. У планах Apple випустити навушники з шумозаглушенням, проте після невдалих тестів в компанії вирішили відкласти їх вихід на ринок. За даними Bloomberg, на частку Apple припадало понад 50% ринку бездротових навушників в 2019 році. Видання очікує зростання попиту на навушники після того, як Apple перестала класти AirPods в комплект з iPhone.

Відео дня

Новини по темі