Google провела ребрендинг свого офісного пакету G Suite \ фото REUTERS

Американська корпорація Google провела ребрендинг свого офісного пакету G Suite - тепер він називається Google Workspace. Також в компанії зробили більш глибокою інтеграцію різних сервісів, що входять в пакет: Gmail, Meet, «Документи», «Таблиці», «Календар».

Читайте такожGoogle прибере платні розширення з офіційного магазину ChromeНаприклад, тепер в чаті для всієї групи можна створити новий документ без необхідності відкривати нову вкладку. Також в тому ж вікні можна попередньо подивитися документ, не відкриваючи інший додаток або вікно. Зазначивши кого-небудь з учасників, тепер відразу буде виводитися його контактна інформація і пропонуватися дії, наприклад, додати його в контакти або написати поштою, в чат або зв'язатися через відеодзвінок, передає kommersant.

У найближчі місяці стане доступна функція picture-in-picture (віддалений перегляд чужого екрану) не тільки в Gmail і Chat, а також в «Документах», «Таблицях» і «Презентаціях». Також Google підвищила ціни на свої продукти і додала новий план Business Plus, за яким дається більше функцій управління додатком.

Відео дня

Новини по темі