Учасники акції пройшли колоною від будівлі прокуратури Львівської області під стіни Нацполіції / скрін відео

У Львові пройшли акції протесту під головними державними структурами, організатори кажуть, що таким чином спробували нагадати чиновникам про їх бездіяльності.

Про це повідомляє "112 Україна".

Учасники акції пройшли колоною від будівлі прокуратури Львівської області під стіни Генерального управління Національної поліції області та обласної ради.

Відео дня

Читайте такожУ Львові радикали з димовими шашками атакували редакцію інтернет-видання (фото)

"Ми організували акцію протесту на знак пам'яті наших побратимів-майданівців, їх вбивці досі ходять на волі, ніхто з них не покараний, не засуджений. Це гірко. Два місяці тому ми про себе нагадали, але влада ніяких дій не зробила", - розповів один з учасників акції, член ГО "Українське товариство учасників АТО" Сергій.

Серед головних вимог – залучення до відповідальності винних у злочинах. Зокрема, згадали про людину, який, за їх даними, відправляла до Києва тітушок.

Керівникам держструктур вони передали звернення зі своїми вимогами, а біля кожного будинку встановили пам'ятки-нагадування про Революцію гідності з бруківки, касок і палиць. Якщо їх вимоги не будуть виконані, то учасники акції обіцяють розпочати всеукраїнську акцію протесту.