Проблеми у дівчат виникають переважно з російськомовними клієнтами / фото УНІАН

Журналістка під прикриттям «влаштувалася» на роботу в елітний стриптиз клуб RIO, що розташовується на вулиці Богдана Хмельницького, 30/10 у центрі Києва, аби дізнатися таємниці незаконного бізнесу.

Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші».

«Шукаю дівчат, 18-30 років, без досвіду роботи, на роботу танцівниці. Такими оголошеннями зараз майорять всі стовпи у центрі столиці. Невже в столиці України дійсно такою популярністю користуються танці? І які саме? І чи не є такі оголошення прихованим методом пошуку путан?» - задалися питанням журналісти і почали розслідування.

Читайте такожУ Франції відкрився перший бордель із секс-ляльками замість повій

Спочатку вони спробували зайти до розважального клубу відкрито, з камерою. Але охорона не дозволила знімати навіть стіни закладу з вулиці. Втім, їм все ж таки вдалося проникнути до стрип-клубу під виглядом клієнтів.

«Всередині, на перший погляд, звичайний стриптиз. Молоді дівчата ласкаво сидять на колінах у старших чоловіків», - йдеться у сюжеті.

Тим часом представники ЗМІ помітили, що деякі дівчата відводять чоловіків у невідомому напрямку, а інші - сідають у таксі з клієнтами. Також вони дізналися, що саме після послуги «приватний танець», під час якого дівчина за 500 гривень повністю оголюється, можна вибрати собі красуню та домовитися про сексуальні послуги.

Після першої спроби розкрити таємниці стриптиз клубу журналістка програми «Гроші» спробувала влаштуватися на роботу до клубу RIO. Чекати довго не довелося і Тетяну запросили на тренування.

«Дивись, дані в тебе відмінні… Велику суму у нас ти можеш заробити досить швидко, за 2 місяці… Зрозуміло, що всі приходять сюди не через танці. Тому, дивись, середній заробіток тут 2,5 тисячі доларів на місяць», - розповіла так звана «ейчар» клубу.

Тобто виходить, що клуб працює в якості борделю, адміністратори - є сутенерами, а деякі дівчата за гроші не тільки танцюють, а і надають послуги інтимного характеру.

Також стало відомо, що сексом у клубі займатися заборонено, один виїзд з клієнтом коштує 300 доларів, а проблеми у дівчат виникають переважно з російськомовними клієнтами.