Фото www.depo.ua

У Тернополі викрили групу з 14 осіб, причетних до надання інтимних послуг.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, впродовж десяти місяців оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в Тернопільській області, відстежували діяльність підозрюваних.

Читайте такожУ Тернополі викрили дівчат, які влаштували бордель у квартирі з малолітніми дітьми

Відео дня

За даними поліції, незаконну діяльність започаткувала 29-річна уродженка Дніпра. Жінка, працюючи впродовж кількох років адміністратором, мала чимало знайомих серед дівчат легкої поведінки.

Співпрацювати з сутенершою погодилося 9 повій з Одеси, Волині, Херсону, Києва та Дніпра. Жінка найняла двох водіїв з Тернополя та двох адміністраторів з Дніпропетровської області. Останні працювали вахтовим методом. Вони приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат.

Година послуги вартувала 1-1,5 тис. грн. 50% йшло повіям, 50% отримували посередники. Адміністратори отримували 300 грн за замовлення, а водії – 200-300 грн за виїзд.

Із клієнтами дівчата зустрічалися у саунах, готелях, приватних будинках.

Співробітники  відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчого управління та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели санкціонований обшук та вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, записники та банківські картки.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 303 ККУ (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).