Зірки обіцяють успіх Тільцям / фото rabstol.net

Девіз лютого – "Здійснити мрію!". Протягом лютого всі планети будуть залишатися у прямому русі, що визначить вкрай сприятливу та творчу астрологічну картину на останній місяць зими і зробить його позитивним.

Прихильність планет буде особливо відчуватися після жахливого січня з його затемненнями і катастрофами. Особливо прекрасним лютий буде для творчих людей, тому що на них може чекати великий творчий прорив у виданні книг, в письменницькій роботі, в написанні картин, створенні музичних творів – в усіх мистецьких ремеслах, передає "Главред".

Проте всі питання, що стосуються фінансових справ, потрібно встигнути вирішити, поки Меркурій буде у Водолії, тобто з 1 по 10 лютого. Саме в цей час фінансові справи увінчаються успіхом, тому варто активніше за них братися, організовувати бізнес-проекти, здійснювати операції, пов'язані з грошима. Також вдалим буде все, що стосується взаємовідносин із суспільством і комерційних планів та проектів.

Відео дня

Меркурій у Водолії – це можливість відкрити нову справу або покласти початок якомусь проекту, організувати бізнес, відкрити підприємство. Тож це буде сприятливий період для тих людей, які займаються комерційною діяльністю.

З 11 по 28 лютого, тобто до кінця місяця, Меркурій – планета комерції – перейде в зодіакальний знак Риби. Це означатиме, що в цей час можливі комерційні помилки, прорахунки, складні ситуації. Але знову-таки, друга і третя декада місяця буде чудовим часом для творчості, кохання і вибудовування стосунків.

Читайте такожТри дні: астролог попередив про небезпечний період у лютому

У період з 1 по 3 лютого потрібно бути дуже обережними, тому що Місяць буде в з'єднанні із Сатурном і Плутоном. Це будуть важкі дні, пов'язані з катастрофами та аваріями, тому краще скасувати поїздки, особливо далекі. Велика небезпека нещасних випадків ДТП, особливо на спусках доріг.

Також невдалими будуть у цей день різного роду операції, тому я б радив скасувати їх, якщо вони були призначені на 1-3 лютого, й перенести на більш сприятливі дати.

Далі Венера змінить свій знак Зодіаку і 4 лютого увійде в Козерога і до кінця місяця буде залишатися в цьому знаку Зодіаку. Венера – це планета кохання, а Козеріг – знак серйозних стосунків. Тому, починаючи з 4 числа, складеться сприятливий час не для швидкоплинних романів та інтрижок, а для тривалих серйозних стосунків. Тому в ці дні раджу зайнятися пошуком другої половинки для вибудовування майбутнього спільного життя на довгі роки вперед.

5 лютого буде новий місяць, і цей день дуже сприятливий. Велике кохання можна зустріти саме в цей день. Також 5 числа буде відбуватися народження нової енергії. Сонце 4-5 лютого буде в секстеті до Меркурія, що обіцяє великі можливості, вдалі покупки (особливо в плані нерухомості) і період, прекрасний для торгівлі й укладання контрактів. Також 5 лютого раджу створити бізнес-план на найближчі місяці – він буде успішним й легко реалізується.

6-7 лютого – час підходить для творчої музи. У ці дні можуть бути створені справжні шедеври мистецтва. Вдалими в ці дні будуть також виставки та презентації. Також відмінно підійде це час для відвідування концертів, просування своїх музичних творів у чартах, випуски нового альбому або викладення його в інтернет.

Однак це буде не дуже вдалий час для покупок, оскільки ваші витрати в ці дні можуть виявитися невиправданими. Оскільки Місяць буде в з'єднанні з Нептуном, зберігатиметься небезпека обманів й "розводів".

При цьому 6-7 лютого – чудові дні для прийняття хрещення, сану, постригу, відвідування психологічних тренінгів, звернення до астрологів, ясновидців і екстрасенсів (бо вібрації космосу будуть дуже високі). Також це дні, сприятливі для великого кохання, романтики і пошуку другої половинки.

8-13 лютого буде зберігатися досить кризовий період. Марс, планета катастроф, буде у з'єднанні з Ураном, що може означати виникнення несподіваних ситуацій і підвищену небезпеку травмування. Крім того, є великий ризик посваритися в ці дні з близькими людьми, що надалі може привести до розірвання стосунків. Також можливі скандали і конфлікти між бізнес-партнерами й шлюбними партнерами. Особливо всі ці суперечки і конфлікти можуть розгорітися щодо фінансових справ, тому що 12 лютого Марс зі знаку Овна перейде у знак Тільця. А Тілець – це завжди символ грошей, тому можливі різні розбірки через  гроші. Також це дуже небезпечний період для банків і магазинів, тому що можуть бути серйозні пограбування. Взагалі, у ці дні погіршиться криміногенна ситуація.

14-15 лютого будуть чудовим часом. Це буде свято, везіння. Це сприятливі дні для того, щоб презентувати себе, рекламувати свої досягнення, свої вміння, свою справу, організовувати зустрічі, виходити у світ (виставки, нічні клуби тощо).

16-17 лютого планети вишикуються не дуже добре, бо буде велика небезпека різного роду сварок. Венера – в поєднанні із Сатурном в цей час, а це обіцяє розірвання стосунків, втрату грошей, втрату роботи. Тому я б рекомендував в ці дні бути вкрай обережними. Однак, з іншого боку, цей час буде сприятливим для повернення коханих з минулого та відновлення старих стосунків.

18-19 лютого – дні, коли можна здійснити просто наполеонівські плани, оскільки буде вітатися розмах у нових починаннях – ці справи приведуть до успіху. У ці дні Місяць буде у тригоні до планети щастя Юпітера, а також до Урану, що обіцяє нові вдалі проекти і плани, які увінчаються хорошими результатами. Не бійтеся в ці дні ризикувати, наважуватися на авантюри, ставити багато на карту – це призведе до успіху. Можете сміливо грати в лотерею – будете у виграші, робити ставки на улюблені команди – везіння посміхнеться вам, а не букмекерам. У ці дні можуть бути різні приємні несподівані ситуації.

Читайте такожАстролог назвавши щасливчиків та лузерів лютого: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

19 лютого на нас чекає повний місяць, в аурі якого буде залишатися ще й 20-е число. У цей час можливо розголошення різного роду таємниць, виявлення брехні, зради друзів, виявлення зрад дружин або чоловіків. Однак це найкращий час для розслідувачів та детективів.

Крім того, це буде найгіршим часом у місяці для здійснення покупок, тому що Меркурій буде в з'єднанні з Нептуном. Вкладення коштів у що-небудь у цей час буде закінчуватися нічим, все це буде йти, як пісок крізь пальці.

Також у цей час існує велика небезпека отруєнь й виникнення епідемій. Найвищий епідеміологічний поріг випаде у нас на кінець лютого, але найбільший сплеск захворювань на повний місяць, 19-20 лютого. Тож потрібно бути готовими: у ці два дні буде найбільша кількість викликів швидкої допомоги, особливо часто проблеми зі здоров'ям можуть виникати в ці дні у зв'язку з порушенням кровотворних функцій організму, стрибками тиску й збоями в роботі серця. Плюс – це буде найбільш несприятливий час для вживання алкоголю. І тим, у кого на ці дати випадають дні народження, я б радив перенести святкування з цих чисел – занадто високий ризик алкогольних отруєнь.

21-25 лютого у нас буде спостерігатися чудове з'єднання Венери і Плутона, яке принесе величезний успіх у коханні й сексі. У цей час також можливий колосальний фінансовий успіх, проте дійти до нього можна тільки інтуїтивно, бо логіку варто відключити в цей час. Це гарний час для проведення магічних практик й звернення по допомогу до людей, які пов'язані з енергією (наприклад, до тих, хто практикує Рейки). Це час для насичення енергією, тому сприятливими будуть медитації, духовні практики, пов'язані з матеріалізацією. Цей період чудово підходить для того, щоб матеріалізувати своє везіння у майбутньому. Сприятливий також для укладення шлюбів, кохання, роботи над взаєминами, зміцнення союзів.

26-27 лютого Венера буде у західному вузлі, тому є небезпека розбіжностей, спорів, може виникнути необхідність повернути минулі борги саме в цей час. Ці два дні несприятливі для вкладення фінансів у якісь справи, бо це не принесе результату.

28 лютого раджу всім максимально знизити ризики, тому що Місяць буде в з'єднанні із Сатурном і Плутоном, а це планети великого нещастя і масових несподіваних катастроф. Тому краще в цей день не вирушати в дорогу, не літати літаками. Велика небезпека терактів у цей день.

Читайте такожУ лютому 2019 пощастить чотирьом знакам Зодіаку - прогноз астролога

Гороскоп на лютий-2019 для кожного знака Зодіаку

Щасливчики лютого:

Водолії. Найбільше в лютому везіння супроводжуватиме Водоліїв. Вони будуть здатні повністю перебудувати і змінити на краще своє життя, позбавитися боргів і притягти до себе нові взаємини. Багато чого в цьому місяці вирішиться з новими друзями і компаньйонами: в їхньому житті з'являться нові люди, свіжі ідеї, завдяки чому Водолії будуть здатні повністю перетворити своє життя. У цей час представники знака розпрощаються з "колишніми" людьми і знайдуть нових.

Леви. Сприятлива ситуація складеться в лютому у Левів, особливо в плані партнерства, з пошуками дружини або чоловіка, подружніх стосунків. Вони зуміють зустріти і вибудувати стосунки з новими і важливими для себе бізнес-партнерами, а також укласти значні правочини.

Тільці. Тільці в лютому можуть відкривати для себе нові вигідні можливості. Їм можна сміливо йти на фінансові ризики – це буде сприятливо для них. Лютий для Тільців стане чудовим періодом для просування вгору кар'єрнисм сходасм. Саме у цей час Тільці можуть обійняти високі посади, тобто вони зможуть піднестися. А якщо в цьому місяці Тільці змінять роботу, це піде їм тільки на користь і в плюс.

Скорпіони. Лютий для представників цього знаку – чудовий час. Особливо їм щастить у справах, пов'язаних зі зміною місця проживання, операціях, пов'язаних з нерухомістю. Це вдалий час для них, щоб змінити країну або місто, емігрувати кудись. Також Скорпіонам у лютому дуже багато будуть допомагати родичі, бо вони сміливо можуть покладатися на допомогу близьких. Більш того, вони можуть сподіватися на захист предків, які вже пішли з життя. Тому Скорпіонам варто в цей час відвідати могили предків, згадати про них, вшанувати їхню пам'ять, тоді духи предків допоможуть їм отримати чудові можливості. Скорпіонам варто в цьому місяці сходити в церкву, помолитися за упокій душ предків.

Лузери лютого:

Козероги. Абсолютно негативний період чекає на Козерогів. З їхнього знаку буде виходити Плутон і зайде Сатурн – не найсприятливіші планети. Тому на Козерогів чекає дуже катастрофічний період. Козерогам у цей час краще не починати нових справ. Їм потрібно бути вкрай обережними у будь-якій дорозі, тому що вони можуть стати учасником ДТП. Вони також будуть дуже схильні пограбувань у цей час.

Раки. У представників цього знака Зодіаку в лютому буде зберігатися велика небезпека розлучень, несподіваних розбіжностей з коханими і викриттів. Ракам краще не ризикувати в цьому місяці. Перехід на нову роботу може бути вкрай негармонійним. Крім того, на цей знак Зодіаку можуть розповсюджуватись хвороби, епідемії яких будуть в Україні (кір, грип тощо), Раки будуть дуже схильні до цих захворювань.

Терези. Несприятлива ситуація чекає в лютому і на Терезів. Особливо це буде стосуватися їхніх угод з нерухомістю, взаємин з родичами, близькими людьми, є загроза посваритися із сусідами. Це найгірший час для організації якихось фінансових партнерських справ. Хоча Терези дуже люблять партнерство, партнерська справа, розпочата в цьому місяці, може прогоріти.

Овни. На Овнів чекає велика боротьба за гроші, фінансові апокаліпсиси й руйнівні тенденції. Вони можуть навіть збанкрутувати в лютому. Тому Овнам краще звести до мінімум всі можливі ризики. Також рекомендую представникам цього знаку не грати в азартні ігри, інакше можна прогоріти повністю.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекають невдачі у 2019 році

Знаки, якими слід бути готовими і до успіхів і невдач у лютому:

Риби. На Риб буде чекати велика гармонія в справах і стосунках, особливо в першій половині лютого. У першу чергу, це стосуватиметься кохання і взаємин з другою половиною. На них чекають просто ідеальні стосунки в цей час. Рибам слід відправлятися в цей час в далекі подорожі – вони будуть сприятливими. А в другій половині місяця Рибам слід убезпечити себе від неправди. У 20-х числах у Риб великий ризик попастися на якісь спокуси, їх можуть "розводити" й "кидати" на великі гроші.

Діви. Перша половина місяця у Дів буде сповнена несподіванок і сюрпризів. Можливі несподівані зміни в роботі: їх можуть понизити в посаді або навіть звільнити, можливі труднощі та розбіжності з колегами. А в другій половині місяця, особливо біля 20 лютого, Діви можуть будувати наполеонівські плани – вони з розмахом можуть почати нову справу, особливо у партнерстві з іншими людьми. Це також буде відмінний час для Дів, щоб поправити своє здоров'я: вдалими будуть операції, проведені в цей час, візити до стоматолога. Сприятливими будуть дієти і косметологічні процедури.

Стрільці. У першій половині місяця Венера буде у Стрільці, і в цей час їм щастить, особливо в стосунках. Вони можуть будувати великі фінансові плани. Сприятливими будуть закордонні поїздки. Але в другій половині місяця, коли Венера покине цей знак Зодіаку, везіння почне відвертатися від Стрільців. Тому у них можливі прорахунки в деталях, а через це – і фінансові труднощі. Стрільці можуть проколюватися на дрібницях, тому їм потрібно більше структурованості, чіткості і зібраності у другій половині лютого, інакше можливі несподівані ситуації на переговорах, а особливо – на дорогах. Взагалі, в цей час Стрільцям потрібно бути вкрай уважними за кермом.

Близнюки. На Близнюків чекає сприятлива ситуація у другій половині місяця, особливо у всьому, що стосується дальніх поїздок, подорожей. У них будуть чудові можливості зайнятися своєю освітою та самовдосконаленням, їм варто зайнятися вивченням іноземних мов в цей час, відвідувати тренінги, брати участь у якихось заходах. Добре піде в цей час написання матеріалів, статей або книг. Однак разом з тим, їм слід знизити ризики, тому що можливі конфлікти з людьми через суто особисту антипатію: наприклад, якщо Близнюк не сподобається комусь в якомусь закладі, йому наб'ють пику. Представникам цього знаку також раджу бути обережними у стосунках з дружинами, тому що ревнивий чоловік або дружина можуть скалічити.