У Роздільнянському суді оголошено перерву, наступне засідання по справі Тарасова відбудеться 11 грудня/ yaizakon

Сьогодні в Роздільнянському районному суді Одеської області почався судовий процес щодо Миколи Тарасова, підозрюваного у вбивстві 11-річної мешканки райцентру Іванівка Одеської області Дарини Лук'яненко.

Як повідомили УНІАН у суді, на вівторок було призначено підготовче засідання щодо підозрюваного. Його обвинувачують у ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), п. п. 2, 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом) Кримінального кодексу України.

Читайте такожКабмін виділить майже 4 мільйони гривень на ліквідацію наслідків пожежі в одеському коледжі

Відео дня

Як відзначили в суді, 10 грудня надійшла заява адвоката обвинуваченого з проханням відкласти засідання у зв'язку з тим, що він сьогодні зайнятий в засіданні щодо іншого кримінального провадження в Білгород-Дністровському райсуді Одеської області.

У зв'язку з цим в Роздільнянському суді оголошено перерву, наступне засідання у справі Тарасова відбудеться 11 грудня.

На засіданні Тарасов заявив, що не причетний до вбивства дівчинки. Він відмовився від наданих раніше свідчень, пославшись на те, що визнав свою провину під тиском правоохоронців, які нібито застосували проти нього фізичну силу.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня поточного року дорогою на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області.

19 червня Лук'яненко виявили вбитою у вигрібній ямі, затримано підозрюваного - 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова.

21 червня Тарасова поміщено в СІЗО без права внесення застави, в серпні суд постановив направити чоловіка до медичного закладу для проведення комплексної стаціонарної судової психолого-психіатричної експертизи.

22 листопада обвинувальний акт спрямовано до суду.