Грабовский / facebook.com

Про це Матіос сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Нам вдалося встановити весь ланцюжок обставин, які призвели до загибелі адвоката Грабовського. З урахуванням тих результатів наради, яку ми сьогодні проводили, я вважаю, що протягом 10-15 діб ми вийдемо на фінішну пряму з технічним оформленням відповідно усіх процесуальних документів, на фінішну пряму завершення розслідування підстав, причин і наслідків вбивства", - наголосив Матіос.

Читайте такожУ Раді адвокатів не виключають, що вбивці Грабовського вчинили ще сім таких епізодів

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 10 березня стало відомо про зникнення адвоката Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Пізніше в Одесі було затримано одного з підозрюваних у викраденні Грабовського.

25 березня головний військовий прокурор Матіос повідомив, що тіло адвоката було знайдено за 27 км від міста Жашків Черкаської області. Також Матіос заявив, що правоохоронці затримали другого підозрюваного у вбивстві адвоката Грабовського, який і вказав на місце та обставини злочину.

Крім того, за словами Матіоса, "адвокат Грабовський був вбитий насильницьким шляхом з дострілюванням з вогнепальної зброї". На місці вбивства були знищені речові докази злочину.

29 березня у Генеральній прокуратурі продемонстрували відео, на якому Грабовський обіцяє своїм викрадачам більше не захищати російського спецпризначенця Александрова.