NEOBANK: як через гру виконати соціальну місію

Вже другий тиждень клієнти NEOBANK виконують "Великодню космічну місію". В квітні український NEOBANK, що входить до трійки провідних цифрових банків України*, розпочав свою першу гру для клієнтів. Гейміфікація стала світовим трендом, але цифровий банк доповнив його українською реальністю: соціальна місія гри полягає в допомозі Силам територіальної оборони ЗСУ.

"Ігровий процес прямо конвертується у допомогу ЗСУ, - зазначає керівниця проєкту NEOBANK Оксана Мунтян. - Клієнти грають, збирають великодні крашанки у "космосі", а все, що наші клієнти назбирають у застосунку, ми трансформуємо у реальну допомогу нашим військовим". Фінансове зобов’язання бере на себе NEOBANK, проте саме від клієнтів банку залежить, наскільки суттєвою буде у фіналі допомога для ТрО ЗСУ.

"Зараз у Великодній місії беруть участь майже 8 тисяч чоловік, які зібрали вже десь до 150 тис. яєць. Команда сама з азартом стежить за турнірною таблицею гравців - трійка лідерів зібрала 3150, 2735 та 2700 крашанок за одну гру. Я сама, для порівняння, збираю за гру до 15 яєць, бо це не так-то просто, - каже керівниця проєкту NEOBANK Оксана Мунтян. - Тому не дивуйтеся, що ми у цьому проекті дуже і дуже цінуємо саме активність гравців і їх прагнення назбирати більше балів для допомоги ЗСУ!"

Відео дня

Великодня гра в NEOвсесвіті триватиме до 23 квітня, тож ще є час спробувати свої сили.

Після завершення гри та підрахунку балів гравців NEOBANK профінансує закупівлю критично важливого обладнання для потреб ТрО.

"Від початку війни ми разом з клієнтами пройшли спільний соціальний шлях, і мова не лише про зручності і сервіси, які додавав наш цифровий банк, враховуючи виклики військового часу. Цілодобова підтримка, постійна комунікація з клієнтами, подарунки та розіграші - багато активностей роблять нас певним співтовариством, і ми в NEOBANK це культивуємо. І вдячні, що наші клієнти підтримують й наші благодійні ініціативи. Ми разом збирали на амуніцію, теплі речі, обладнання, ми купили дрон "Кажан" і безліч корисного для військових і лікарень. В застосунку є постійна "кнопка" - зробити донат для Біржі Благодійності "ДоброДій". А після спільної "Великодньої космічної місії" ми, гадаю, перейдемо на новий рівень взаємодії з клієнтами. Це важливо, бо краще працювати для Перемоги здатен бізнес, який має клієнтів-прихильників", - впевнена Оксана Мунтян.

Допомога, передана для захисту України, стане далеко не першим і не останнім траншем допомоги Збройним силам України від команди банку NEOBANK.

*NEOBANK увійшов у трійку найкращих у номінації "Найкращий цифровий банк" у премії PaySpace Magazine Awards 2022

Довідка: Український цифровий банк NEOBANK є продуктом команди Concord Fintech Solutions. Це перша в Україні відкрита фінтех-екосистема. Співзасновниця Concord Fintech Solutions Олена Сосєдка входить до рейтингу 50 найвпливовіших жінок FinTech за версією Української асоціації фінтех-компаній (UAFIC). На потреби української армії та лікарень Concord Fintech Solutions регулярно спрямовує значну частину свого прибутку (у деякі місяці – до 50%). За 13 місяців війни CFS інвестувала в Перемогу 106,2 млн. грн.