Головні новини України 24 грудня 2020 / фото УНІАН, Борис Корпусенко

Кількість випадків захворювання на COVID-19 в Україні перетнула позначку в 1 мільйон. На Донбасі підірвався український військовий.

Ситуація з коронавірусом

Від початку пандемії в Україні на COVID-19 захворіло понад 1 мільйон людей, із яких 11490 хворих виявлено за минулу добу.  При цьому станом на 24 грудня всього одужало від коронавірусу 631435 українців, померло - 17395 осіб.

За даними мапи поширення вірусу при Університеті імені Джона Гопкінса, Україна ввійшла у 20 країн світу з найвищою смертністю від коронавірусу.

Відео дня

У Міністерстві охорони здоров’я тим часом очікують зростання захворюваності на коронавірус через новорічні свята.

Карантин у новорічну ніч

Кабінет міністрів дозволив ресторанам і кафе працювати до 7 ранку в новорічну ніч – з 31 грудня на 1 січня. Раніше їм дозволено було працювати тільки до 01:00 через карантин.

Підвищення тарифів для теплоелектроцентралей

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на виробництво тепла для населення, бюджетних і релігійних організацій на 2021 рік для 23 теплоелектроцентралей і когенераційних установок.

Новини України 24 грудня 2020 / фото УНІАН

Перемир’я на Донбасі

У районі проведення операції Об’єднаних сил унаслідок підриву на вибуховому пристрої зазнав поранень український військовослужбовець.

Головні новини України: що важливо знати 24 грудня 2020