Ілюстрація dpchas.com.ua

У Тернополі під час бійки в барі 33-річному чоловіку проламали череп.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, молодий чоловік намагався заступитися за свого товариша, в результаті опинився в нейрохірургічному відділенні медичного закладу.

Читайте такожНа Тернопільщині завели справу на чоловіка, який побив свого знайомого, перешкоджаючи тому сідати нетверезим за кермо

Відео дня

За даними правоохоронців, інцидент трапився в одному з розважальних закладів обласного центру. Потерпілий разом з товаришем після гри у більярд підійшли до барної стійки, аби зробити замовлення. В цей час з віп-кімнати закладу вийшли двоє молодиків, яким не сподобалося, як на них подивилися. Спочатку один з нападників вдарив товариша тернополянина.

Коли тернополянин почав вставати, щоб заступитися за товариша, його вдарив інший нападник.

Далі послідували ще два удари в голову.

У результаті 33-річний тернополянин із переломом тім’яної кістки черепа, відкритою черепно-мозковою травмою та зламаним носом потрапив до лікарні.

Його стан лікарі оцінюють як важкий.

41-річному уродженцю Тернопільського району, який наносив удари, оголошено підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.