Росіянам не Раді в деяких країнах / фото REUTERS

Росію все намагаються повернути в рамки міжнародно визнаних законів і норм. Всіма силами і методами росіянам намагаються показати, що їхнє життя стане набагато гіршим, біднішим, нуднішим і просто безвиїзним.

Це роблять за допомогою санкцій, обмежень, викиданням із соцмереж і обмеженнями на переміщення світом. Про це йдеться в сюжеті програми FreeДом.

Зазначається, що обличчя російського туриста потьмяніло грунтовно, у них імідж п'яниць і бешкетників. Саме тому багато країн не будуть шкодувати, що громадяни РФ не приїдуть до них відпочивати. 

Дев'ять країн Європи тією чи іншою мірою ввели обмеження на отримання віз російськими громадянами. Потрапити просто так в ці країни буде набагато складніше для громадян РФ.

Ці країни обмежили видачу віз росіянам / Скріншот

Чехія, Греція, Ірландія, Мальта, Португалія, Іспанія, Латвія і Великобританія відмовили росіянам у видачі так званих інвестиційних віз.

Ці країни не видають росіянам інвестиційні візи / Скріншот

Тому цілком очікувано експерти пронозують, що тепер росіяни набагато частіше будуть подорожувати всередині країни і інвестувати туди ж. Але все одно залишаться країни, де російським туристам і грошам будуть все одно раді, кажуть журналісти.

Раніше повідомлялося, що громадян Російської Федерації на турецьких курортах цього літа буде в рази менше. Така ситуація склалася через проблеми з перельотами і російськими кредитними картами.

Вас також можуть зацікавити новини: