Денис Пушилин / REUTERS

За інформацією групи "Інформаційний спротив", ФСБ РФ розпочала новий комплекс заходів, спрямованих на підрив позицій Владислава Суркова на території "ДНР" і відсторонення від "влади" його ставлеників на чолі з Денисом Пушиліним.

Читайте такожВатажка "ДНР" терміново викликали до Москви - ЗМІ

Про це у Facebook повідомляє координатор групи ІС Дмитро Тимчук і зазначає, що паралельно із запуском інформаційної кампанії щодо зміни куратора "ЛДНР" (Суркова на Бабича) і подачі Сурковим заяви про відставку у зв'язку з "провалом його діяльності на українському напрямку" і "невдоволенням Путіна" (варіації – "у зв'язку з важкою хворобою"), також проводиться комплекс заходів у соціально-економічній сфері.

Відео дня

Так, за вказівкою генерал-полковника ФСБ Бесєди не здійснюють або ж затримують виплати у "республіканський бюджет" з метою формування його катастрофічного дефіциту.

Такі кроки повинні вже у літній період призвести до соціально-економічних потрясінь і, відповідно, до критичного невдоволення діяльністю терориста Пушиліна та його команди. Що, у свою чергу, дасть підстави для їхнього усунення.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков не підтвердив чуток, що помічник Путіна, куратор "ЛДНР" Владислав Сурков відправлений у відставку.