Впродовж доби збройні формування 17 разів порушили режим припинення вогню / фото УНІАН

Внаслідок ворожого обстрілу 6 жовтня на Донбасі загинув український військовослужбовець.

Читайте такожДоба на Донбасі: бойовики обстріляли позиції ОС понад 20 разів, двоє українських бійців постраждалиПро це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

Загалом впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню.

Відео дня

«Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї» – йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил неподалік Павлополя, Новотроїцького, Авдіївки, Богданівки та Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» під обстріли потрапили захисники Новолуганського, Попасної, Золотого-4 та Зайцевого.

Як повідомляв УНІАН, від початку поточної доби станом на 12.30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 7 разів, внаслідок цих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.