Вантажівка з двома військовими наїхала на протитанкову міну / фото УНІАН

У неділю, 5 січня, в районі хутора Вільний, в результаті підриву вантажного автомобіля ГАЗ-66 на міні загинув військовослужбовець 130-го окремого розвідувального батальйону, житель міста Волочиськ Хмельницької області Сергій Олександрович Дичек.

Про це повідомляє хмельницьке видання "Є" із посиланням на координатора центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталію Дзекар.

Читайте такожОкупанти сьогодні сконцентрували вогневу активність на Маріупольському напрямку

"Подія сталася в районні населеного пункту Золоте-4. Вантажівка з двома військовими, серед яких був і Сергій Дичек, наїхала на протитанкову міну. В результаті вибуху, наш земляк загинув. Інший військовий отримав важкі поранення", - повідомила Дзекар.

"Відомо, що Сергій Дичек служив у 130-му окремому розвідувальному батальйоні. На Сході боєць захищав нашу державу понад п’ять років. У Сергія залишилася дружина, яка мешкає з двома синами у селі Богданівка Волочиського району, та старенька матір", - пише видання.

Як повідомляв УНІАН, на Донбасі вантажівка українських військових наїхала на міну, в результаті чого один військовослужбовець загинув, ще один отримав важкі поранення.