Росія може отримати від Ірану ракети Fateh - 110 і Zolfaghar / скріншот

Ізраїль зараз серйозно розглядає можливість знищення ядерного потенціалу Ірану. Йдеться про 10-15 об'єктів. Після відповідного удару питаннями поставок іранських балістичних ракет (Fateh-110 і Zolfaghar) Росії нікому буде займатися.

Впевненість у цьому висловив політолог і публіцист Андрій Піонтковський в ефірі 24 каналу, зазначивши, що сьогодні в Ізраїлі постає питання про існування держави та її народу:

"Мені здається, іранському режиму залишилося дуже мало історичного часу... Не можна більше терпіти цю загрозу існування Ізраїлю, різко підвищилася в контексті цієї співпраці. Якщо у Ірану залишалися якісь невирішені питання щодо технології ядерної бомби, зрозуміло, що при такій залежності Росії від Ірану в частині поставок дронів і ракет – він все це отримає. Цього не можуть не розуміти".

Відео дня

За його словами, США дали сигнал, що не висловлять стурбованість або засудження Ізраїлю в разі подібних атак.

Іранські ракети Fateh-110 та Zolfaghar

Раніше повідомлялося, що Росія домовляється з Іраном про постачання балістичних ракет Fateh-110 і Zolfaghar.

За даними Міністерства оборони Великобританії, РФ найближчими місяцями може отримати від Ірану сотні балістичних ракет.

Як зазначили в повітряних силах ЗСУ, Росія прагне отримати балістичні ракети від Ірану будь-яким способом, щоб поповнити ті запаси, які вони вже використовували.

У ЗМІ з'явилася інформація, що Іран хоче обмежити дальність ракет, які планує передати Росії для використання у війні проти України. Однак від самих поставок озброєння Москві Тегеран не відмовиться.