Удар дронами по Москві сьогодні - операція ГУР, з'ясували журналісти / скріншот

Атака дронів на Москву у понеділок вранці, 24 липня, - операція Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Безпілотники в центрі РФ атакували будівлі російського Міноборони, пише liga.net, посилаючись на свої джерела у спецслужбах. За відомостями співрозмовника, ще один дрон впав біля установи, яка займається кібервійною.

"Наліт безпілотників на Москву вранці 24 липня є операцією Головного управління розвідки Міноборони", - з'ясували журналісти.

Відео дня

Атакована Москва - новини, які сьогодні варто знати

Рано вранці 24 липня з'явилася інформація, що Москву атакували невідомі дрони, жителі низки районів скаржилися на звуки вибухів. Мер міста Сергій Собянін стверджував, що близько 4:00 зафіксували "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав.

Пізніше з'явилася інформація, що один з дронів впав у районі Комсомольського проспекту, 17. Недалеко від цього місця знаходиться будівля російського Міноборони - на Фрунзенській набережній.

Журналіст-розслідувач Христо Грозев вважає, що один з безпілотників, імовірно, впав навпроти військового університету ім. князя Олександра Невського, в якому знаходиться штаб-квартира Головного управління Генерального штабу ЗС РФ (відоме як ГРУ) з кібернаступу.

Вас також можуть зацікавити новини: