Диктатор, вважає Гудков, через Пригожина і Кадирова починає "цькування" генералів / фото ua.depositphotos.com

Російський опозиціонер і екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков розповів, що президент РФ Путін вирішив "замочити" своїх генералів. Для цього він використовує і своїх "ланцюгових псів" - засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина і главу Чечні Рамзана Кадирова.

Про це Гудков розповів в ефірі проекту FREEДОМ.

За словами опозиціонера, всі "сварки", які нібито виникають між Пригожиним з Кадировим і генералами армії РФ, насправді є планом диктатора. 

"Не думайте, що є якісь дві самостійні фігури, тим більше політичні, Пригожин і Кадиров. Це ланцюгові пси Путіна. Ось він вкоротив повідець, вони стали менше гавкати. Подовжив повідець - вони куди потрібно кинулися. Ось, власне кажучи, і вся їхня роль. У мене взагалі з'явилася пропозиція відправити на переговори G-20 Пригожина, у зв'язку з небезпекою для Путіна бути там вигнанцем. А багато людей, мільйони людей, вимагають вже збити його літак. Тому що якраз для Пригожина відправитися на G-20 це буде гідно, так би мовити, представлення кримінального путінського режиму або, так би мовити, таким кримінальником, який загруз найкривавіших справах по всьому світу", - зазначив Гудков.

За словами публіциста, зараз Путіну варто сказати, що його "ланцюговий пес" Пригожин дійсно полетить на переговори і озвучить все те, що він сам не може і не хоче сказати. Гудков зазначив, що засновник "Вагнера" та Кадиров просто є людьми, яких Путін "нацьковує" на тих чи інших особистостей. У них немає своєї думки, а тому вони діють за чітким планом.

Диктатор, вважає Гудков, через Пригожина і Кадирова починає "цькування" генералів. Вони критикують військових виключно на вимогу Путіна.

"Або Путін замочить генералів, або генерали будуть щось робити з Путіним. Ось, Путін і вирішив замочити всіх генералів, він спише на них всі помилки у війні, всі промахи, всі недоліки", - зазначив опозиціонер і додав, що до "цькування" генералів вже підключилися і пропагадисти, серед яких Соловйов. 

Пригожин і Кадиров :як "пси" Путіна критикують генералів

Як раніше відзначали аналітики Інституту вивчення війни, Кадиров і Пригожин спробують врятувати свою репутацію успіхами на Донеччині.  Після цього з'явилася інформація, що "кухар Путіна" Пригожин нібито вже підриває владу Кремля і почав непрямо виступати проти президента РФ Путіна. 

А Кадиров почав критикувати генералів ще 1 жовтня. Тоді він влаштував істерику через провали РФ у Лимані і публічно заявив, що відповідальність за поразку лежить на плечах генерал-полковника Лапіна.

Вас також можуть зацікавити новини: