У Генштабі також наголосили, що остаточні дані уточнюються / фото facebook.com/GeneralStaff.ua/

Українські військові знищили за добу ще 650 окупантів. Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні повідомляє, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вже ліквідовано близько 126 160 російських загарбників.

Також знищено ворожу бойову техніку: танків ‒ 3197 (+8 одиниць за добу), бойових броньованих машин ‒ 6366 (+22), артилерійських систем – 2195 (+7), РСЗВ – 453, засобів ППО ‒ 221, літаків – 293, гелікоптерів – 284, БпЛА оперативно-тактичного рівня – 1947, крилатих ракет ‒ 796, кораблів/катерів ‒ 18, автомобільної техніки та автоцистерн – 5037 (+10), спеціальної техніки ‒ 199", - йдеться у повідомленні.

Втрати РФ в Україні / інфографіка УНІАН

У Генштабі також наголосили, що остаточні дані уточнюються.

Відео дня

Втрати РФ в Україні

Як вже повідомляв УНІАН, ворог зазнає чималих втрат на фронті. Так, міську лікарню тимчасово окупованогоТокмака закидали "трьохсотими" окупантами. Більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад, на передову.

А на Луганщині лікарі не хочуть лікувати поранених "вагнерівців", бо ті хворі на ВІЛ та сифіліс. "300-х" окупантів дуже багато, але їм не допомагають.

Зранку у Генштабі також розповіли, що ЗСУ відбили атаки РФ на Донбасі та вдарили по окупантах. Захисники України відбили спроби росіян наступати, зокрема, біля Бахмута та Вугледара.

Вас також можуть зацікавити новини: