Лікарі відмовляються надавати допомогу "вагнерівцям" / t.me/modmilby

До багатопрофільної лікарні у Ювілейному, у тимчасово окупованій Луганській області, доправлено близько 300 поранених найманців "Вагнера". Проте лікувати їх ніхто не хоче.

Генеральний штаб Збройних Сил України повідомляє у новому зведенні, що лікарі відмовляються надавати допомогу "вагнерівцям", бо ті є носіями багатьох хвороб. Зокрема, у окупантів сифіліс, туберкульоз, ВІЛ.

"Противник продовжує зазнавати значних втрат. Так, в 15 міську багатопрофільну лікарню Ювілейного Луганської області доправлено до 300 найманців так званого пвк "вагнер". Через те, що більшість з них є носіями таких захворювань як ВІЛ/СНІД, сифіліс, туберкульоз та пневмонія, лікарі відмовляються надавати їм медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"Вагнер" вербує людей з серйозними захворюваннями

Раніше вже повідомлялося, що до ПВК "Вагнер" з російських в'язниць вербують людей з різними захворюваннями, серйозними судимостями і навіть наркоманів. За даними ЦНС, рашисти вживають речовини прямо на фронті.

Також нещодавно в полон потрапив "вагнерівець", який на камеру розповів, що він ВІЛ-інфікований. Його лікували В лікарні разом з іншими окупантами.

Крім цього, в ГУР повідомили, що Пригожин не керує бойовими загонами "Вагнера". Одним з основних завдань "вагнерівців" в Україні є створення для них політичної перспективи в Росії після заміни Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: