ЗСУ влаштували "просмаження" окупантів  / facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові потужно вдарили по окупантах. У Генштабі ЗСУ розповіли про нові успіхи наших воїнів.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 4 удари по районах зосередження окупантів, а наші ракетники і артилеристи уразили 2 пункти управління, 2 позиції ППО противника, 6 районів зосередження живої сили, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби", - йдеться у зведенні.

Окрім цього, підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Діброва і Білогорівка Луганської області, а також Ямполівка, Верхньокам’янське, Роздолівка, Сіль, Благодатне, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Новомихайлівка, Водяне, Мар’їнка, Побєда і Вугледар на Донеччині.

Відео дня

Втрати РФ в Україні

Ворог постійно втрачає живу силу, захисники України успішно ліквідовують рашистів на різних напрямках. Вчора стало відомо, що дрон СБУ закинув "гостинці" до окупантів, поки ті рили окоп. В результаті "мінуснулося" чимало росіян.

Крім цього, в Новоайдарі Луганської області знищено шпиталь, в якому лікували поранених російських загарбників. Десятки окупантів ліквідовано.

Також стало відомо, що окупант 27-ї мотострілецької бригади РФ поскаржився на величезні втрати серед особового складу і панічні настрої новоприбулих бійців. Про розгромні удари він розповів по телефону, його розмову перехопило ГУР.

Вас також можуть зацікавити новини: