Зеленський: "погляньте, як стурбований ворог" / president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія вже знаходиться "в атмосфері своєї поразки та в атмосфері безнадії для себе".

Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

"Погляньте, як занепокоєний ворог. Послухайте, що і як запитують у керівника цих терористів, коли він все ж таки виходить до людей, до журналістів", - сказав Зеленський, натякаючи на прес-конференцію російського президента, яка відбулася сьогодні.

Відео дня

На думку глави держави, Росія вже перебуває "в атмосфері своєї поразки і в атмосфері безнадійності для себе".

"Так, у них ще є люди, яких вони кидають в атаку, у них є зброя, ракети, є "Шахіди", які вони застосовували проти України. У них поки що є можливість тероризувати наші міста й усіх європейців, шантажуючи світ. Але у них немає шансів і не буде, бо Україна рухається вперед", - наголосив президент.

Втрати Росії в Україні

За даними Генштабу ЗСУ, станом на 14 жовтня в Україні ліквідували 64 тисячі 300 рашистів. Також знищено дві тисячі 521 ворожий танк і 5172 броньованих машин.

Також раніше повідомлялося, що встановлено імена понад 7500 російських військових, убитих на війні в Україні. На поточному тижні стало відомо про перші бойові втрати серед мобілізованих росіян після 21 вересня.