На фронті нищать загарбників / скріншот

Минулий тиждень на фронті був важкий, але маємо успіхи. Про це написав президент України Володимир Зеленський до відео, де продемонстровано знищення ворожої техніки та окупантів. Він наголосив, що на фронті відбувається наш рух вперед крок за кроком. 

На відео, яке продемонстрував Зеленський, показано підрив штурмової групи противника на мінах, знищення РСЗВ "Град" ракетою Himars. На відео показана контрбатарейна боротьба екіпажу БПЛА, знищення гармати "Мста-Б" ракетою Himars, а також ураження БМП та чотирьох одиниць автомобільної техніки противника, знищення САУ 2С7 "Піон" ракетою Himars, а також вогневе ураження кількох одиниць БМ-21 "Град".

Як повідомляв УНІАН, за даними Міноборони, за минулий тиждень в результаті покращення оперативного (тактичного) положення та вирівнювання лінії фронту деокуповану територію збільшено на 9 кв км.

На сході тривають як наступальні, так і оборонні дії. 

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр зазначила, що ЗСУ рухаються на Бахмутському напрямку, а російські окупанти і надалі ведуть наступ на - Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Противник намагається витіснити наші війська із займаних позицій, але отримує гідну відсіч. Там тривають важкі бої.

Вас також можуть зацікавити новини: