Війська РФ вночі випустили по Україні 25 "Шахедів" і ракети / фото Сили оборони півдня

Російські війська у ніч на 1 грудня запустили по Україні дрони-камікадзе. Також був зафіксований пуск керованих ракет росіян.

"У ніч на 1 грудня 2023 року противник атакував ударними БпЛА типу Shahed за двома напрямками: мис Чауда - окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ - РФ. Також окупанти завдали удару керованими авіаційними ракетами з повітряного простору окупованої Херсонської області", - йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ в Telegram-каналі.

Всього росіян застосував дві КАР Х-59 і 25 ударних БПЛА Shahed-136/131. До відбиття атаки залучалися зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України

Відео дня

Українським захисникам вдалося знищити 18 ударних БпЛА, одну керовану авіаційну ракету Х-59. Головний напрямок удару - південь та схід країни.

Втрати Росії в Україні станом на 1 грудня - головні новини

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що армія Російської Федерації з початку повномасштабного вторгнення в Україні втратила близько 330 040 осіб. Крім того, тисячі одиниць військової техніки перетворилася на металобрухт, в тому числі вертольоти, літаки, кораблі та інше.

Вас також можуть зацікавити новини: