Йдуть бої за Бахмут / t.me/kazansky2017

На Бахмутському напрямку поля усипані трупами російських військових, яких командування посилає у так звані "м'ясні" штурми. Шокуючі кадри поля бою опублікував у своєму Telegram журналіст Денис Казанський.

На фото, за його словами, - понад 60 тіл окупантів. Ворожі трупи обведені білими лініями.

"Російські генерали женуть піхоту по відкритій місцевості без підтримки бронетехніки і арти, безжально винищуючи своїх же власних солдатів. Але z-людожерам таке подобається. Просять продовжувати і вбивати ще більше росіян", - прокоментував Казанський.

Відео дня

t.me/kazansky2017

Ситуація на Бахмутському напрямку - що відомо

Наразі ситуація у Бахмуті дуже важка, зізнався військовий ЗСУ Денис Ярославський. Може повторитися "Дебальцеве", сказав він, уточнивши, що всі шляхи підвезення боєприпасів вже прострілюються ворогом.

Напередодні британська розвідка констатувала, що місто прострілювалось з трьох сторін, але основні "артерії", по яких поставлялися БК ЗСУ, ворогом не були захоплені.

США вважають, що немає ніякої стратегічної важливості у продовженні оборони Бахмута. А в НАТО допустили, що місто впаде протягом тижня.

Разом з тим українські військові з неймовірними зусиллями продовжують оборону міста і чекають підмоги нових військ. 7 березня позиція не відходити з Бахмута була одноголосно підтримана Ставкою верховний головнокомандувач.

Втрати РФ в Україні - останні новини

Росія намагається просунутися вглиб Донбасу коштом приголомшливих втрат в живій силі і техніці. Тільки в боях за Бахмут РФ втратила до 30 тисяч військових, найбільше постраждали "вагнерівці".

Вас також можуть зацікавити новини: