Чотири людини загинули в Авдіївці / фото ua.depositphotos.com

Минулої доби, 14 січня, російські окупанти вбили сімох мирних жителів Донецької області.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Ще чотири людини в регіоні дістали поранення.

"За 14 січня росіяни вбили 7 мирних жителів Донеччини: 4 в Авдіївці, по одному в Старій Миколаївці, Парасковіївці та Курахівці", - повідомив він.

Відео дня

Кириленко вкотре наголосив, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв ворога у Маріуполі та Волновасі.

З початку повномасштабного вторгнення через росіян загинуло 1307 мешканців Донецької області / інфографіка Донецької ОВА

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, напередодні в Донецькій обласній прокуратурі повідомили, що російські окупанти обстріляли з артилерії частину Донецької області. "Прильоти" зафіксовані в Авдіївці, Курахівці та Старій Миколаївці в Краматорському районі. В результаті удару 5 людей загинули, а ще стільки ж отримали поранення різного ступеня тяжкості.

У Донецькій ОВА вчора також зазначили, що в місті Соледар, за яке зараз точаться одні з найзапекліших боїв на фронті, наразі залишається 559 цивільних людей, серед них 15 дітей. Раніше в громаді проживало близько 20 тис. населення.

Тим часом у Генштабі зазначили, що за минулу добу російські окупаційні війська завдали три авіаційних та 57 ракетних ударів по території України. Крім того, ворог здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі.

Вас також можуть зацікавити новини: