ЗСУ показали актуальний стан Старомайорського після деокупації села / скріншот

Збройні сили України показали, на що "русский мир" перетворив село Старомайорьске (Донецька область), про деокупацію якого стало відомо напередодні.

Кадри зруйнованих будівель та випалених вогнем дерев та землі показали бійці 7-ого батальйону УДА "Арей". Ролик виклав український журналіст Андрій Цаплієнко.

У відео захисники України не стримують бурхливої реакції через чергову фронтову перемогу, але також з жалем констатують, що загублені окупантами людей, вже не повернеш.

"П*зд*ць вьому, отака ху*ня, малята... Те, що знищили, це по**й, а от скільки життів загубили, це не по**й", - кажуть бійці.

За їхніми словами, вони зняли ці кадри для "хотюнчиків" русского мира. Зазначимо, що на відео також помітні "демобілізовані" ЗСУ російські солдати.

ЗСУ звільнили село Старомайорське - головне про подію

Нагадаємо, ввечері 27 липня ЗСУ повідомили, що їм вдалося звільнити на Шахтарському напрямку село Старомайорське. В цей же день ці дані підтвердила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Зранку 28 липня Генштаб ЗСУ підтвердив, що Старомайорське - підконтрольне українській армії. Також з'явилися кадри, як армія України звільняла цю територію.

За словами військово-політичного оглядача Олександра Коваленко, успіху вдалося досягти частково завдяки тому, що бригади армії РФ була небоєздатною та деморалізованою у Старомайорському. Тому, при належному вогневому тиску ЗСУ, все склалося.

Вас також можуть зацікавити новини: