ЗСУ показали комбо-місиво з 5 одиниць техніки окупантів, яку знищив FPV-дрон за шість годин / колаж УНІАН, фото скріншот

На Бахмутському напрямку вдале спільне полювання влаштували тактична група Центру спеціальних операцій "А" та аеророзвідники 30-ї окремої механізованої бригади "Команда Вялого". 

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

"За шість годин FPV-дрони спецпризначенців, які коригували очі 30-ї бригади, вразили 5 одиниць ворожої техніки - дві гармати Д-20, одну Д-30, ЗРК "Стріла" та КамАЗ", - зазначив він.

На відео, яке він розмістив, видно якими точними були удари в ціль.

ЗСУ провели нові бої з окупантами - актуальне зведення Генштабу

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу протягом доби відбулось 30 бойових зіткнень на фронті. На Шахтарському напрямку російські окупанти здійснили безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Урожайного Донецької області. 

Також противник вів безуспішні наступальні дії північно-східніше Оріхово-Василівки Донецької області (Бахмутський напрямок) та південно-східніше та східніше Новокалинова Донецької області (Авдіївський напрямок). 

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. 

Також Сили оборони України наступають на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: