В "Укроборонпромі" розповіли про обшук / фото УНІАН

На підприємстві "Укроборонсервіс", що входить до Державного концерну "Укроборонпром", відбулись обшуки в рамках розслідування щодо колишніх керівників одного з експортерів.

Читайте також"Укроборонпром" за рік експортував озброєння майже на $1 мільярд: у які країни продавали

Про це повідомляє прес-служба ДК «Укроборонпром».

Відео дня

Зазначається, що слідчі дії проводились за результатами даних службових розслідувань, які були проведені новим керівництвом концерну наприкінці минулого року.

Повідомляється, що службове розслідування виявило суттєві зловживання колишнім керівництвом підприємства протягом 2017-2019 років. Результати службового розслідування були передані до правоохоронних органів і стали підставою для порушення кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 367 (службова недбалість), ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

В концерні запевнили, що «Укроборонсервіс» сприяє всім розслідуванням зловживань попередніх керівників компанії.

«Під час десятигодинного обшуку керівництво та співробітники компанії всебічно сприяли роботі слідчих та прокурорів у проведенні слідчих дій. Слідчим надається повний доступ до усіх матеріалів, що можуть мати цінність у проведенні розслідування», - йдеться у повідомленні.