Французький міністр підкреслила, що Лондон поводиться, як її кіт / pexels.com

Міністр європейських справ Франції Наталі Луазо назвала свого кота Brexit через його нерішучий характер. В цьому вона зізналася нещодавно під час одного з інтерв’ю. За словами французького політика, постійно нявчить, щоб йому відкрили двері. А коли двері відчинені, він нікуди не йде.

Саме так, мовляв, поводиться і Велика Британія у питанні членства в ЄС, пише The Independent.

«Він будить мене кожного ранку і нявчить до хрипу, тому що хоче вийти. І потім, коли я відчиняю перед ним двері, він лишається на місці, нерішучий. А потім кіт пильно дивиться на мене, коли я виставляю його за двері», - пояснила Луазо.

Відео дня

Читайте такожБританський парламент проголосував за відстрочення Brexit

Видання пояснює, що вона буде головним кандидатом від партії президента Еммануеля Макрона на цьогорічних виборах до Європарламенту. За цю позицію їй доведеться побороти лідера популістів Франції Марін Ле Пен, яка сподівається, що перемога на виборах допоможе їй очолити підйом «правих» радикалів у Європі.

Міністр Наталі Луазо неодноразово жорстко чи навіть провокативно висловлювалася про переговори щодо Brexit. В жовтні вона допустила, що вихід Британії без будь-якої попередньої угоди був би кращим, ніж те, що прем’єр-міністр Тереза Мей пропонує ЄС.

«Відсутність будь-якої угоди може бути кращим, ніж погана угода», - процитувала Луазо слова британського прем’єра.