Померла актриса Олександра Назарова / фото kino-teatr.ru

Вчора, 20 серпня, у віці 79 років померла відома російська актриса Олександра Назарова.

Про це повідомили в Московському драматичному театрі імені Єрмолової.

"Тільки що прийшла гірка звістка: не стало дивовижної, прекрасної, унікальної Олександри Іванівни Назарової. Це непоправна втрата не тільки для нашого театру, але і для всього російського мистецтва", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Білорусі помер відомий радянський актор

Як повідомила колега померлої каналу RenTV, актриса довгий час боролася за своє життя і перебувала в лікарні з червня, передають "Факти".

"Вона давно в лікарні лежала, з червня. У неї з легкими були проблеми. Вона і на трубках лежала, і впадала в кому", — цитує канал заступника художнього керівника театру, в якому працювала Назарова, Галину Боголюбову.

За інформацією ФАН, в одній з московських лікарень Назаровій було зроблено термінову трахеостомію, але після операції в актриси стали відмовляти інші органи. Офіційна причина смерті — поліорганна недостатність.

Читайте такожУ Росії померла зірка фільму "Звичайне диво" (фото)

Свою спадщину актриса залишила внучці, якою вона опікувалася після смерті єдиного сина. За інформацією ЗМІ, зараз дівчинка перебуває в дитячому таборі в Анапі. У неї є ще один опікун — сестра дідуся дівчинки (чоловіка Назарової).

У середу в театрі прийнято рішення зібрати раду, щоб вирішити, як привезти дівчинку з Анапи до Москви, а також на раді буде прийнято рішення про час і місце похорону.

Олександра Назарова найбільше запам'яталася глядачам за ролями в серіалах "Бригада" та "Моя прекрасна няня", в яких виконала ролі бабусь головних героїнь. Також Захарова озвучувала персонажів мультфільмів "Качині історії", "Русалочка", "Пакохонтас", "Льодовиковий період", "Мисливці за привидами" та ін.

Як повідомляв УНІАН, художній керівник театру "Ленком", народний артист СРСР Марк Захаров госпіталізований в Москві з запаленням легенів.