У Тель-Авіві палестинець влаштував теракт / скріншот

В Тель-Авіві семеро людей отримали поранення в результаті теракту, скоєного імовірно палестинцем. Про це повідомляє Jerusalem Post

За попередньою інформацією, чоловік на автомобілі врізався в групу пішоходів. Після цього водій вийшов з машини і напав на одного з постраждалих – завдав йому ножового поранення в шию. Один з випадкових очевидців, як стверджується, звичайний мирний житель, тут таки застрелив терориста.

На місце події прибули кілька медичних бригад, які кинулися допомагати постраждалим. Відомо, що найсильніше постраждала 46-річна жінка, вона перебуває у важкому стані. Двоє постраждалих у віці близько тридцяти років знаходяться в стані середнього ступеня тяжкості, решта — в легкому.

На опублікованих в мережі кадрах видно, що озброєні пістолетами чоловіки тримають на прицілі нерухоме тіло людини – ймовірно застреленого терориста. За словами начальника міського управління поліції Тель-Авіва, нападником виявився житель Західного берега, тобто палестинської території. За попередньою інформацією, він діяв самотужки.

Представник палестинського руху ХАМАС Хазем Кассем похвалив напад, заявивши, що "героїчний напад у Тель-Авіві є першою відповіддю на злочини окупації проти нашого народу в Дженіні".

Операція ізраїльської армії в Дженіні

В даний час ізраїльська армія проводить військову операцію у палестинському місті Дженін на Західному березі річки Йордан. Зокрема працює бойова авіація, на землі діють сили армійського спецназу, які зачищають місто від бойовиків палестинських радикальних угруповань.

Як заявила ізраїльська влада, завданням всієї операції є якраз розгром радикальних палестинських угруповань. Вони обладнали собі базу в таборі палестинських біженців і за сприяння Ірану здійснюють обстріли ізраїльської території саморобними ракетами.

Вас також можуть зацікавити новини: