У Гіркіна прокоментували події в РФ / скріншот

Клуб розсерджених патріотів (КРП) прокоментував недавні події в РФ. Там навіть поширили офіційну заяву з цього приводу.

У ній говориться, що з моменту свого заснування Клуб розсерджених патріотів не раз попереджав про ймовірність збройного заколоту в Росії. "Багато хто нас не слухав, хтось навіть посміювався. І ви не повірите... Збройний заколот в Росії дійсно почався", - йдеться в повідомленні.

Також в КРП стверджують, що в даний час найманці ПВК "Вагнер" під керівництвом Пригожина взяли під контроль мільйонний Ростов-на-Дону, а кілька великих колон рухаються в бік Москви.

Відео дня

"Система влади в РФ довгий час ігнорувала ситуацію з керівництвом армії, що допустило провали і поразки на фронті. Система влади РФ не змогла запобігти розвитку військового перевороту, незважаючи на явний конфлікт найманців і керівництва міноборони. Як результат - система влади РФ знаходиться на межі політичного колапсу", - стверджується в повідомленні. 

При цьому в КРП заявили, що чим би не закінчився цей конфлікт, звичний за останні 20 років внутрішньополітичний розклад зміниться:

  • Наша Вітчизна знаходиться на межі катастрофи. 
  • Громадянська війна в тилу може остаточно підірвати фронт і призвести до принизливої поразки у війні. 
  • А поразка у війні - до кінця Росії. 

Там зазначили, що розробляють план щодо подальших дій російських патріотів.

"А вже завтра пройде "Віче перемоги", в якому візьмуть участь всі здорові патріотичні сили Росії", - зауважили там.

Що таке "Клуб розсерджених патріотів"

Один з колишніх ватажків "ДНР" Павло Губарєв і терорист Ігор Стрєлков-Гіркін створили "Клуб розсерджених патріотів". Губарєв закликав до революції в Росії і фактично заявляв, що планує разом зі своїм соратником Стрєлковим-Гіркіним, повалення російської влади. 

Вас також можуть зацікавити новини: