Продаж машини може бути емоційним моментом / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, REUTERS

Популярний британський портал продажу нових і вживаних автомобілів Auto Trader розкрив найхимерніші причини, чому автомобілісти продають свій автомобіль.

Водії, які купують старі автомобілі, зазвичай можуть почути такі фрази як "вимушений продаж" або "потрібно оновити сімейний автомобіль". Однак деякі продавці бувають трохи креативнішими, коли справа доходить до продажу свого транспортного засобу на онлайн-порталі.

Ерін Бейкер, редакційний директор Auto Trader, розповіла виданню Express, що емоції, які деякі продавці вкладають в опис свого автомобіля, відображають те, що вони відчували під час володіння ним.

Відео дня

"Життя змінюється, наприклад, нова робота або будинок, розширення сім'ї або розлучення означають, що людям доводиться розлучатися зі своїми улюбленими автомобілями. Тож не дивно, що любов, емоції та особистість деяких британців виявляються в рекламі автомобілів, до яких вони мають сильну прихильність!" - заявила Ерін Бейкер.

Так, один автомобіліст продав свою Audi A3 Sportback 2011 року, тому що його "невдячний" син не хотів цю машину. В оголошенні було написано: "Продається від імені сина, який працює далеко, оскільки у нього немає манер і він невдячний".

На певному етапі багато автомобілістів змушені продати автомобіль, який їм подобається, щоб заробити гроші на інші аспекти життя. Так, один водій виставив на продаж свій позашляховик Mercedes-Benz GLE Class, щоб профінансувати свій бізнес після звільнення з нелюбимої роботи.

Продавець сказав: "Продаю свою гордість і радість, оскільки [мені] набридло працювати на ідіотів і з ними, тому я відкрив свій бізнес".

Як правильно купувати автомобіль

Як писав УНІАН, автодилер Джеймс з Chops Garage, який робить покупки на британських автомобільних аукціонах Coхpart і Private Sales, показав, на які авто не варто витрачати гроші і час.

А ось відомий автомеханік Скотті Кілмер пояснив, чому він переконаний прихильник автомобілів, що випускаються компанією Toyota. Він зазначив, що надійність цих авто дозволяє водіям економити гроші в довгостроковій перспективі.

Вас також можуть зацікавити новини: