У м'ясокомбінаті заявили про різке зростання попиту на продукцію

У Салтівському м'ясокомбінаті заявили про різке зростання попиту на продукцію, скарги на відсутність свіжого м'яса в супермаркетах і на ринках. У повідомленні підприємства вказується, що через дефіцит відбувся значний стрибок цін на м'ясо в торгових точках. У зв'язку із ситуацією підприємство тимчасово зупиняє постачання свіжого м'яса посередникам, щоб забезпечити безперебійну роботу фірмових магазинів.

Читайте такожІрак зняв обмеження на ввезення з України м яса птиці

"Почастішали випадки неадекватного, злочинного зростання цін на нашу продукцію на ринках і в торгових точках", – заявив директор Салтівського м'ясокомбінату Михайло Бондаренко. Крім тимчасового зупинення постачання посередникам, м'ясокомбінат з 20 березня 2020 року збільшить обсяг виробництва в 1,5 раза. Весь обсяг виробництва буде спрямований на 600 магазинів фірмової мережі.

Відео дня

"Ми не вводимо ліміти на продаж в одні руки. Відсьогодні наші виробничі потужності працюють у повну силу, а логістика готова до збільшення частоти поставок", – підкреслив Михайло Бондаренко.

Довідка. Салтівський м'ясокомбінат – одне з найбільших підприємств у галузі м'ясопереробки, виробництва ковбас і м'ясних делікатесів України. Фірмова мережа формату «біля будинку» налічує понад 600 магазинів в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Кривому розі, Запоріжжі, Полтаві, Кам'янському, Нікополі, Миргороді, Чернігові, Бердянську.