Голова Мінфіну зазначила, що перед новим наглядовою радою стоять амбітні цілі / фото УНІАН

Оновлена наглядова рада "Приватбанку" на своєму першому засіданні призначила своїм головою Шерон Іскі, яка в минулому обіймала посади міжнародного радника в Казначействі США та експерта-консультанта Міжнародного валютного фонду.

Читайте такожFitch підтвердило рейтинг "ПриватБанку"

Як повідомили в прес-службі банку, новий керівник спостережної ради висловила готовність разом з менеджментом банку продовжувати подальшу якісну трансформацію фінустанови.

Відео дня

У свою чергу, міністр фінансів Оксана Маркарова нагадала про необхідність підготовки банку до приватизації до 2022 року. Вона зазначила, що ця амбітна мета стоїть перед новим складом наглядової ради.

"Наше завдання - зробити роботу банку максимально підзвітною нашим власникам: українським платникам податків, а майбутню приватизацію - максимально прозорою та ефективною", - підкреслила Маркарова.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк перебуває у власності держави з грудня 2016 року.

Кабінет міністрів України 17 липня затвердив склад незалежних членів наглядової ради "Приватбанку" з претендентів за результатами конкурсного відбору.