Продаж готелю "Дніпро" хочуть скасувати через суд / фото УНІАН

В Окружний адміністративний суд Києва надійшло загалом чотири позови про визнання протиправним та скасування наказу Фонду державного майна, яким затверджені результати аукціону з приватизації столичного готелю "Дніпро".

Читайте такожГотель «Дніпро» в центрі Києва «Пішов з молотка за 1,1 мільярда гривень

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив співзасновник кіберспортивної команди NAVI Олександр Кохановський, який разом з партнерами є переможцем аукціону з приватизації об'єкта.

Відео дня

" Інформаційну атаку після аукціону ми пережили, все перевірки та інстанції пройшли. І ось тепер до Окружного адміністративного суду було одночасно подано чотири предметно однакових позови про те, що продаж взагалі не мав відбутися. Ну що ж, з цим ми теж впораємося. Для тих, хто діє старими методами, додам: Чітери ніколи не вигравали чемпіонати світу", - написав він.

Що цьому передувало

  • 15 липня Фонд державного майна України на онлайн-аукціоні продав готель "Дніпро" в центрі Києва за 1 мільярд 111 мільйонів 111 тисяч 222,22 гривні, тоді як стартова ціна об'єкта становила 81 мільйонів гривень.
  • Переможцем торгів стало товариство з обмеженою відповідальністю "Смартленд", кінцевим бенефіціарним власником якого вказаний киянин Олексій Ігунін. Компанія зареєстрована в Броварах у 2013 році. Основний вид діяльності - надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.
  • Трохи пізніше співзасновник кіберспортивної команди NAVI Олександр Кохановський заявив, що він разом з партнерами є справжніми переможцями приватизаційного аукціону столичного готелю "Дніпро", з якого планується зробити великий кібеспортивний проект.
  • 17 серпня стало відомо, що до суду подано позов про скасування підсумків приватизації готелю.