Ілюстрація REUTERS

Навесні 2020 року Apple збирається випустити новий недорогий телефон, стало відомо Nikkei Asian Review. Назва і ціна нової моделі поки не відомі, але передбачається, що по суті це буде продовження лінійки iPhone SE.

Читайте такожApple вибачилася за прослуховування підрядниками запитів Siri

Екран у новій моделі, за даними джерел видання, буде більшим, ніж у «класичного» iPhone SE, — 4,7 дюйма, тобто як у iPhone 8, передає meduza.

Відео дня

При цьому технічні характеристики нового телефону будуть такими ж, як у флагманських моделей айфонів, що Apple представить у вересні 2019 року. Винятком стане дисплей — замість дорогих OLED-екранів у нього вбудують дешевший РК-дисплей.

Перший iPhone SE вийшов у 2016 році. Телефон з екраном діагоналлю 4 дюйми коштував від 399 доларів. Тільки в 2016 році, відзначає Nikkei, було продано 30 мільйонів пристроїв, і ще 10 мільйонів телефонів — за два наступних роки.

Нагадаємо,10 вересня Apple проведе презентацію, на якій, як очікується, представить відразу три нових моделі айфонів — вони будуть продовженням iPhone XR, XS XS і Max, що вийшли в 2018 році.

Презентація Apple онлайн, новий iPhone 11