Дмитро Разумков розповів про список мажоритарників "Слуги народу" / УНІАН

Партія "Слуга народу" має намір висунути 199 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах.

Читайте такожВід партії "Слуга народу" не буде кандидатів, які вже були нардепами - Разумков

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков під час прес-конференції після з'їзду партії.

Відео дня

"У мажоритарці ми висунемо 199 кандидатів", - сказав він.

"Коли почали глибоко вивчати ті матеріали, які були представлені, то зіткнулися з тим, що незважаючи на всю відкритість нашої політичної структури, нам спробували запропонувати окремих мажоритарників, які, м'яко кажучи, не відповідають тим критеріям і завданням, які партія "Слуга народу" ставить перед собою у Верховній Раді. Тому беремо паузу, будемо допрацьовувати ці списки, будемо обговорювати їх з делегатами та представимо цю інформацію на огляд громадськості в повному обсязі", - пояснив Разумков.

За його словами, партійний список "буде набагато більшим, ніж сотня, він буде представлений на сайті", щоб була можливість його вивчити.

Як повідомляв УНІАН, в першу десятку виборчого списку кандидатів у депутати від партії "Слуга народу" увійшли голова партії Дмитро Разумков, представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук, радник президента з судової реформи Ірина Венедиктова, волонтер Давид Арахамія; голова Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України, голова правління громадської організації "Антикорупційний штаб" Галина Янченко;

Керівник digital-напрямку "Зе! Команди" Михайло Федоров, керівник передвиборного штабу Володимира Зеленського Олександр Корнієнко, експерт ГО "Центр протидії корупції" Анастасія Красносільська, генеральний директор "1+1 Медіа" Олександр Ткаченко і борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпійських ігор 2016 року Жан Беленюк.