Лідер українського фармрітейлу - «Аптека АНЦ» відкрила оновлений сервіс, завдяки якому придбання необхідних препаратів спростилося ще більше.

Справа в тому, що світовий спалах коронавірусу привів до дефіциту медичних препаратів, черг в аптеках, небезпеки зараження в місцях скупчення людей. У зв'язку з цим уряд країни пішов на безпрецедентний крок - дав дозвіл на продаж і покупку ліків через інтернет.

У свою чергу «Аптека АНЦ» вже створила і зробила доступним для всіх оновлений сайт, на якому можна замовити препарати в три кліки.

Відео дня

У чому переваги цього способу?

Як вже згадувалося, головною проблемою сьогодні є необхідність контактувати зі сторонніми людьми, що вже несе в собі небезпеку – людина, що не підозрює про те, що хвора, може заразити іншу. При цьому в зоні ризику знаходяться люди похилого віку. А так як саме ця група людей є частими відвідувачами аптек, для них і реалізований новий спосіб придбання ліків, при якому вони ніяк не ризикують власним здоров'ям.

Зробити замовлення ліків онлайн можна протягом кількох хвилин. Для цього необхідно лише ввести в пошуковому рядку «АНЦ», після чого перейти до першого запропонованого посилання. Це і буде сайт інтернет магазину. Всі товари на сайті зручно розділені за категоріями, є фільтрація за ціною, окремими характеристиками. Навіть якщо користувач не зможе знайти бажане таким чином, на сайті реалізована внутрішня система пошуку - необхідно лише ввести назву препарату, і користувачеві відкриється потрібна сторінка.

Багато людей не довіряють подібному методу або взагалі вважає, що замовлення ліків в мережі не передбачає знижок, відповідно – це вийде набагато дорожче ніж в разі, якщо робити покупку в аптеці. Це не так.  По-перше, купувати онлайн на сайті «Аптека АНЦ»вигідніше через однакову ціну по всім аптекам, по-друге, покупці отримують 1% від придбання у вигляді бонусів за програмою «Лайк». Кожен бонус конвертується в 1 гривню і при черговій покупці можна або частково розрахуватися бонусами, або повністю сплатити замовлення.

При цьому акції в аптеках і на сайті повністю ідентичні. Інакше кажучи - ніякої різниці немає, крім того, що при покупці через сайт навіть не потрібно виходити з дому.

Відвідувачі сайту бачать весь асортимент, можуть отримати кваліфіковану допомогу фахівців або дізнатися про наявність, ціну, акції, зателефонувавши за номером 5900. Аналогічним чином можна залишити відгук про роботу сайту і його співробітників. Інтернет аптека «АНЦ» може запропонувати доставку на аптечну точку, відділення «Укрпошта» або до дверей представником IPOST.

Чому корисно почати користуватися сайтом?

Причин для цього безліч:

1. Не потрібно піддавати себе зайвому ризику, відвідуючи аптеку - зробити замовлення можна прямо з дому, а сплатити – при отриманні;

2. Не потрібно самостійно шукати препарати по всіх аптеках в своєму місті - за вас це зроблять працівники аптеки;

3. Не потрібно стояти в чергах - замовлення онлайн можна зробити та забрати тоді, коли зручно самому покупцеві.

Підводячи підсумки можна сказати, що саме такий метод незабаром може стати лідируючим, або навіть єдиним. Так чому б не стати одним з тих, хто вже користується всіма можливостями майбутнього, економлячи при цьому?