Медики розповіли про незвичайний інцидент на Одещині / фото ua.depositphotos.com

На Одещині народила жінка, яка до останнього не знала, що вагітна. Про це повідомили у регіональному підрозділі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

"Опівночі 4 квітня Єдина оперативна диспетчерська Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області отримала виклик в одне з сіл до молодої жінки з температурою та біллю в животі", - розповіли медики.

За 10 хвилин бригада № 86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова була на місці, а ще за три хвилини прийняла у пацієнтки пологи. "Як з’ясувалося, біль у животі був симптомом пологової діяльності. На світ з’явилася дівчинка, яка  закричала після тактильної стимуляції, яку виконав фельдшер", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як уточнюється, стан дитини був оцінений у 6 балів по шкалі Апгар -  системі швидкої оцінки стану новонародженого на перших хвилинах життя (результат оцінки може бути від 0 до 10).

Потім малюк та новоспечена мама були передані працівникам іншої бригади та доправлені до пологового відділення Чорноморської міської лікарні. "Сподіваємося, що і таке неочікуване батьківство стане щасливим та радісним для родини. Бажаємо мамі та донечці міцного здоров’я!", - наголошують у центрі.

Інші новини про незвичайних породіль:

Раніше повідомлялося, що у Львові 46-річна жінка народила свою сьому дитину. У лікарні розповіли, що хлопчик став 105-м онуком бабусі

А наприкінці минулого року 44-річна жителька Рівненьщини народила 17-ту дитину. Це її дев'ятий син, також вона має ще восьмеро доньок.

Вас також можуть зацікавити новини: