Київ. 14 березня. УНІАН. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ доручив головам районів та профільним структурним підрозділам КМДА вивчити думку киян щодо благоустрою міста.

За результатами аналізу звернень мешканців до столичної влади у плани робіт, пов’язаних із благоустроєм, будуть внесені відповідні зміни.

 «Візьміть дані в call-центрі й подивіться, що не влаштовує людей у благоустрої міста, району, двору. Актуалізуйте плани з благоустрою та озеленення з урахуванням скарг і пропозицій киян. Після генерального прибирання місто має бути чистим, а кожен двір – виглядати охайно. Після зими ми маємо причепурити місто, виконати роботи з озеленення, виправити недоліки, на які нам вкажуть мешканці», – сказав О.ПОПОВ під час наради, присвяченої питанням благоустрою.

Відео дня

Очільник КМДА нагадав, що торік під час проведення осіннього місячника з благоустрою він уже наголошував: наведення ладу в місті – одне з основних завдань влади, і такі роботи не обмежуватимуться спеціально визначеними термінами. Весняне генеральне прибирання є лише одним із кроків столичної влади на шляху перетворення Києва на місто кращого благоустрою навіть серед європейських столиць.

О.ПОПОВ подякував киянам, які відгукнулися на його заклик допомогти в наведенні ладу в місті та проконтролювати роботу комунальних служб, і висловив упевненість, що спільними зусиллями Київ незабаром завоює славу найчистішого та найзеленішого європейського міста.