Розрізати бісквітний корж на частини не зовсім просто \ \ фото ua.depositphotos.com

Корж різати рівно не завжди легко, навіть досвідченим господиням. Але насправді з цим завданням можуть впоратися всі. УНІАН розповість деякі хитрощі, як правильно розрізати корж для торта.

Раніше УНІАН писав, як приготувати найніжніший торт медовик - рецепт, з яким впораються всі.

Способів, як акуратно розрізати корж багато, ми опишемо два з них. 

Відео дня

Як розрізати корж ниткою - покроковий лайфхак

Для цього методу знадобляться зубочистки і звичайні нитки, а далі діяти так:

  • візуально розділити корж навпіл;
  • розмітити частини зубочистками по колу коржа;
  • обернути корж ниткою, так, щоб вона виявилася зверху зубочисток;
  • перехрестити кінці нитки і потягнути.

При цих діях нитка вріжеться у випічку і допоможе ідеально розрізати корж на три частини.

Як правильно розрізати бісквітний корж - господиням на замітку

Для цієї маніпуляції потрібен гострий довгий ніж. Вам потрібно викласти корж на стопку неглибоких тарілочок. Так можна відрегулювати бажану товщину коржа. Бісквітний корж накрити кільцем форми, так, щоб частина коржа, яка з-під неї виступає, була потрібного розміру.

Через те, що корж на стопці тарілок, можна зручно зрізати з нього шар. 

Суть маніпуляції в тому, що форма використана, як мірило для коржів, а ніж потрібно направляти виключно горизонтально.

Вас також можуть зацікавити новини: