Повний місяць 9 жовтня / depositphotos.com

Астрологи попереджають, що повний місяць 9 жовтня буде дуже важким і енергетично напруженим. Тому якщо ви плануєте на цей день якийсь важливий захід, покупку або угоду, краще все перенести на день раніше або на день пізніше. 

Але є також і ті знаки Зодіаку, кому "чорної смуги" не минути при будь-якому розкладі. Хто вони і до чого їм готуватися - читайте в матеріалі УНІАН. 

Водолій

У вас можуть бути пов'язані невдачі з документами. Астролог каже, що вам можуть видати не той документ, відмовити у видачі якогось документа, допустити в ньому помилку, анулювати або щось в такому дусі. Це буде не настільки критично, але напевно зіпсує плани і дуже вас засмутить. 

Відео дня

Також можуть бути проблеми з правоохоронними органами. Або вас притягнуть до якоїсь відповідальності, або вам же доведеться звертатися до органів за допомогою. 

Риби

У Риб буде "чорна смуга" на фінансовому аспекті. Це можуть бути затримки з виплатою заробітної плати, якісь штрафні санкції, додаткові податки і непередбачені витрати. 

Також експерти попереджають про те, що 9 жовтня буде напруженою ситуація в плані спілкування з батьками і дітьми. Не виключені конфлікти, сварки, образи. 

Нагадаємо, повний місяць 9 жовтня залишить без грошей ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: