Золото або срібло за датою народження / фото depositphotos.com

Кожен з нас носить прикраси та навіть не замислюється про те, що дорогоцінні метали є не просто аксесуаром, але і несуть певну енергетику, яка впливає на здоров'я людини.

Нумо розбиратися докладніше.

Яким знакам Зодіаку не можна носити золото і срібло

Срібло символізують з душевною чистотою. Цей метал - щось заповітне, таємне, інтимне, заховане глибоко всередині. Астрологи вважають срібло металом місяця і водної стихії. 

Відео дня

Тому знакам Зодіаку з яскраво вирощеними лідерськими якостями не можна носити срібло, а золото відлякає любов і удачу від Дів, Терезів, Риб і Раків.

Як срібло впливає на організм людини

В принципі срібло не шкодить жодному зі знаків Зодіаку. Але ходити з ним постійно не варто.

Вплив срібла на знаки зодіаку

Скорпіон

Наприклад, чому Скорпіонам не можна носити срібло? Цей знак Зодіаку не тільки розумний, але і наділений магічними здібностями. Скорпіони точно знають, чого хочуть і завжди готові на подвиги. Срібло їм не рекомендується носити через те, що може виникнути дисбаланс. Цей дорогоцінний метал робить їх вразливими і приховує сильні сторони.

Навпаки додадуть сил і впевненості цьому знаку Зодіаку сапфір, гранат або агат.

Овен

Люди, народжені під цим знаком, надзвичайно сильні і прагнуть бути лідерами у всьому. Якщо щось йде не за планом, то Овни сильно переживають. Срібні прикраси можуть залучити в їхнє життя біди, негативно позначитися на розумі і наганяти тугу. Представникам цього знака забороняється навіть торкатися до срібла - від цього у них погіршиться самопочуття, і вони здатні на необдумані вчинки.

Як зрозуміти, що тобі підходить золото чи срібло

Лев

Леви завжди домагаються задуманого, вони розумні, впевнені в собі особистості, які володіють лідерськими якостями. У житті вони здатні на будь-які подвиги.

Левам краще віддати перевагу золотим, а не срібним прикрасам. Срібло робить їх уразливими і знижує статус, від чого ті стають дуже дратівливими.

Козеріг

Що краще носити Козерогу золото або срібло? Представники цього знака дуже люблять всілякі прикраси, але ось срібло позбавляє їх впевненості в завтрашньому дні і пригнічує силу. Коли на них срібну прикрасу, Козероги відчувають дискомфорт і стають розсіяними.

В цілому цей знак Зодіаку знає, як справити потрібне враження на людину.

Терези

Через срібло ваги можуть страждати від головних болів, а в їхньому житті може наступити низка невдач. Крім того, прикраси зі срібла не пропускає до Терезів позитивну енергію і штовхає на необдумані вчинки.

Тепер ви знаєте, як срібло впливає на організм людини і що краще вибрати - золото або срібло за знаком Зодіаку.

Раніше УНІАН писав про кращих коханок і дружин за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: