Близнюкам варто прийняти поразку у важливій битві / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 14 березня, на Козерогів чекає сприятливий день, вони зможуть збагатитися. А у Овнів приводів для радості буде дуже мало. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

На Овнів чекає неприємний день. Можливі трагедії і хворобливі розставання. Крім цього, вам потрібно терміново відмовитися від спілкування з людьми, які тягнуть вас на дно.

Телець

Тельці ризикують втратити рідкісну можливість. Карти Таро обіцяють вам шанс стати щасливими, але ви можете все пропустити через свою неуважність.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто прийняти поразку у важливій битві. Однак не думайте, що на цьому все закінчиться. Вам просто потрібно взяти паузу і набратися сил.

Рак 

Раки будуть радіти. Проведіть цей день без турбот і поганих думок. Насолоджуйтеся відпочинком і провітріть свої думки.

Лев

Карти Таро радять Левам уважно озирнутися. Ви щось пропускаєте і зовсім цього не помічаєте. Однак незабаром можете про це пошкодувати.

Діва

У цей день Дівам не потрібно сперечатися через дрібниці. Не витрачайте на це свій час, у вас є інші справи, які не терплять зволікання. 

Терези

Терезам варто задуматися про свою тактику. Можливо, ви граєте нечесно. Це може обернутися проблемами, прийшов час задуматися і прислухатися до своєї совісті.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам розвивати свої здібності. Ви себе недооцінюєте, через що втрачаєте можливість стати успішніше.

Стрілець

На Стрільців чекає чуттєва зустріч. Можливо, вас запросять на побачення. Також є шанс поговорити по душам з людиною, яка вам подобається.

Козоріг

На Козерогів чекає премія. Карти Таро обіцяють вам можливість розбагатіти. Приймайте всі подарунки від долі і радійте тому, що ваші старання нарешті цінують.

Водолій

У Водоліїв може настати творча криза. Можливо, вам слід зробити паузу і на деякий час перестати думати про роботу та прибуток.

Риби

Рибам варто помріяти про щось глобальне. Ви втрачаєте мету і не розумієте, куди рухаєтесь. Побудуйте нові плани.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку розіб'ють серце вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: