На кого чекають невдачі / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, кому не буде везти в життя навіть після завершення ретроградного Меркурія. Так, за словами експертів, в категорію ризику потрапили відразу три знаки Зодіаку. 

Близнюки

Вже з третього жовтня у них можливі сварки з близькими людьми. Це можуть бути скандали на грунті претензій, які давно накопичилися у обох сторін. "Штормити" буде як мінімум кілька днів - будуть словесні перепалки, сцени істерик, пропозиції про розставання і так далі. 

Але вже до кінця тижня напружений період піде на спадання, і емоційна ситуація стабілізується. 

Відео дня

Лев

Ці люди відчувають якісь проблеми в професійній сфері. Можливо, їх відвідує бажання змінити роботу або Леви відчувають якийсь тиск від начальства або інших людей з колективу. 

Після третього жовтня ситуація може загостритися: скандали зі своїми колегами, написана заява про звільнення або раптова відпустка для повного перезавантаження. 

Терези

На уродженців цього знака Зодіаку чекає непростий і хвилюючий період, пов'язаний з оформленням документів. Це може бути оформлення документів для виїзду за кордон, покупка або продаж чогось дорогого, якісь дозволи, спадок і так далі. Доведеться побігати, витратити свої нерви і дуже втомитися морально. 

Нагадаємо, екстрасенс попередив про небезпеки ракетного обстрілу Заходу України.

Вас також можуть зацікавити новини: