З Горіховим Спасом 2023 / pixabay.com

29 серпня віряни відзначають Третій Спас - Горіховий. У церковному календарі - перенесення Нерукотворного образу Господнього з Едесси до Константинополя. Свято завершує низку трьох Спасів, а в цей день традиційно бажають здоров'я, душевного спокою і, звичайно, миру. Привітайте рідних і близьких з Горіховим Спасом листівкою або зворушливими словами з нашої добірки.

Горіховий Спас - привітання

З Горіховим Спасом вітаю!

Здоров´я й достатку бажаю!

Відео дня

Врожаю нашому краю!

Краси всім куточкам: полю та гаю!

***

Вітаю з Горіховим Спасом! Нехай Господь завжди рятує від біди й лиха, нехай ангел твій ніколи не покине тебе, нехай твоя сім'я вкрита буде від заздрощів і злоби міцною оболонкою з душевної доброти, взаємного кохання, турботи, вірності й добробуту, як вкритий горіх своєю шкаралупою. Бажаю здоров'я і довгих років життя.

***

Вітаю з Хлібним Спасом! Колос у полі наливається, до тебе здоров'я і багатство приходять. Зрізали колос, випекли хліба - це щастя в дім прийшло. Дай Бог тобі здоров'я, благополуччя і щастя! Будь міцний духом і тілом, тоді все додасться. Щасливого Спаса!

***

Непомітно прокотилось літо,

Скоро осінь гляне розмаїто…

У садах плоди висять налиті -

Груші й яблуні всі соковиті!

Побажаю, щоб були ви ситі,

І веселі, працьовиті!

Ласкою Божою обвиті,

Не даремно щоб роки були прожиті…

З Горіховим Спасом!

***

Бажаю вам світла і тепла. Нехай вашу дорогу завжди освітлює сонце. Ваші близькі завжди підтримують вас. З вами Бог. Пам'ятайте про це.

***

З Третім Горіховим Спасом! Нехай Всевишній і ангели бережуть тебе від бід і негараздів! Нехай попереду буде багато довгих і щасливих років життя. Міцної тобі віри, чистоти думок і взаєморозуміння!

***

Ось і настав Горіховий Спас,

Бажаю, щоб свято вітало і вас!

Побільше удома різних припас,

Господь береже і рятує хай вас!

***

Хлібний Спас - світле свято. Свято літнього неба, чистої води і запашного хліба. Нехай здоров'я твоє буде міцно-горіховим, а життя хлібо-ситним. Бажаю тобі гарного врожаю: снопів удач, кошиків успіхів, мішків радості і повні засіки благополуччя.

***

У день Горіхового Спаса бажаю благодаті і тепла. Нехай ваше здоров'я і здоров'я рідних буде міцним як горіхова шкаралупа, нехай небо буде чистим і ясним, нехай щастя буде вічним і міцним. Любові, віри і взаєморозуміння.

***

Горіховий Спас - листівки

Горіховий Спас - картинки / УНІАН

***

Листівки з Горіховим Спасом / УНІАН

***

Листівки Горіховий Спас / УНІАН

***

Картинки Горіховий Спас / УНІАН

***

З Горіховим Спасом - картинки / УНІАН

Раніше ми розповідали про свято Горіховий Спас, його традиції та заборони.

Вас також можуть зацікавити новини: