З Днем економіста 2023 / pexels.com

Щороку в середині осені економісти України відзначають своє професійне свято. День економіста присвячений всім працівникам фінансових відділів в банках, приватних і державних компаніях, а також викладачам і студентам економічних факультетів.

Коли відзначається День економіста 2023

Україна відзначає це свято разом з усім світом, у Всесвітній день економіста 12 жовтня. У цю дату проводять лекції та семінари з економіки, майстер-класи, дні відкритих дверей в економічних навчальних закладах. Економістів нагороджують грамотами, преміями та дипломами. У цю дату економісти влаштовують корпоративи і приймають привітання від близьких.

Привітання з Днем економіста

Вітаю з Днем економіста. Бажаю кожен свій день використовувати раціонально і успішно для досягнення всіх цілей, для підкорення намічених вершин. Нехай ні економіка, ні особисте благополуччя ніколи не йдуть на спад. І нехай у твоєму житті завжди спостерігається економічне, професійне, особисте зростання!

Відео дня

***

З Днем економіста 2023 / УНІАН

***

Сьогодні день економіста,

Умільців рахувати день.

Хай погляд радістю іскриться.

Не буде прикрощів, проблем.

Економістам зичим щастя,

Любові, вдачі, доброти,

Ніколи вам не помиляться

І успіх вирахувати!

***

Вітаю з Днем економіста і від душі бажаю впевненості, удачі, вміння процвітати у всьому і завжди! Не економ на собі і своїх бажаннях, не втрачай своїх можливостей в житті і не допускай жодної помилки в роботі!

***

З Днем економіста 2023 / УНІАН

***

Сьогодні день твій, економісте!

Баланс завжди хай буде чистий

І премія у величині зарплати,

Щоб гаманці були багаті,

Щоб розрахунки були точні,

А щастя твоє - остаточне!

***

Бажаю найбільш достовірних звітів, детальної аналітики і тільки точних прогнозів! Нехай робота приносить радість, прибуток збільшується в рази, в справах буде порядок, в душі - спокій і умиротворення!

***

З Днем економіста 2023 / УНІАН

***

Вітаю з Днем економіста. Бажаю завжди тримати ніс за вітром удачі і успіху, бажаю ніколи не зупинятися і з кожною досягнутою метою ставати ще впевненіше, сильніше. Роботи "на ура" і життя з повним набором благ.

***

***

Нехай завдяки людям цієї професії в житті буде все в порядку з економікою, буде на що балувати себе, на що дарувати подарунки і робити людям добро, а найголовніше, радувати близьких людей, щоб бачити їх посмішки.

Вас також можуть зацікавити новини: