Музичний колектив було засновано у 2018 році в місті Тернопіль / Фото - instagram.com

Український гурт TVORCHI вже сьогодні, 13 травня, виступить на гранд-фіналі Євробачення-2023 з піснею Heart of steel.  Проте у музикантів є багато інших та не менш потужних треків, які ви могли пропустити.

УНІАН розповідає, які 5 кліпів TVORCHI варто подивитися. Музиканти збирали чимало переглядів ще до того, як вирішили представити Україну на Євробаченні.

Що відомо про гурт TVORCHI

Музичний колектив було засновано у 2018 році в місті Тернопіль. Гурт складається з саунд-продюсера Андрія Гуцуляка та вокаліста Джеффрі Кенні. Вони познайомилися під час навчання у фармацевтичному університеті.

Гуцуляк народився в небагатій українській родині, його батьки їздили за кордон на заробітки. Кенні ж народився у родині забезпечених військових, він завжди мав особистого водія та охоронців. Втім, він вирішив поїхати до України на навчання, так він хотів почати самостійне життя без допомоги батьків. Гурт TVORCHI переміг на Нацвідборі на Євробачення, цього року вони представлятимуть нашу країну на пісенному конкурсі.

"У нас є важливий меседж, який необхідно донести до всіх, хто почує пісню. Ми співаємо про наш сильний народ зі сталевими серцями. Хто би що не говорив, як би важко не було, ми йдемо далі, і цьому ніхто не може завадити. В тексті є такі слова: "Я не можу пояснити. Скажу тобі, як відчуваю: життя - це просто гра. І я граю на перемогу". Ними все сказано", - розповідав Кенні, говорячи про участь у Євробаченні в інтерв'ю для УНІАН.

TVORCHI - Bonfire

TVORCHI - Believe

TVORCHI - Не танцюю

TVORCHI - Falling

TVORCHI - Мова Тіла

Нагадаємо, раніше стало відомо, що TVORCHI випустили ремікс на конкурсну пісню для Євробачення.

Вас також можуть зацікавити новини: